Home > Staff > Kees Dros
Kees
Kees Dros
Adviseur van het bestuur

Geboren en getogen Amsterdammer, heeft samen met zijn echtgenoot Jose al 30 jaar een middelgroot administratiekantoor dat zich richt op het midden – en kleinbedrijf. Sinds Mei 2013 is hij minder gaan werken en besteed zijn verkregen vrije tijd onder meer aan Stichting Benjamin.

Zijn persoonlijke betrokkenheid op het gebied van ondersteunen van kansarme kinderen had hij reeds handen en voeten gegeven door het oprichten van een eigen stichting voor weeskinderen in Thailand.

Na enkele jaren bestuurslid te zijn geweest in de functie van penningmeester, heeft Kees in 2018 de rol van beschermheer/adviseur ingenomen.

Als Stichting Benjamin zijn wij blij dat de zoon van de oprichter zich, in deze nieuwe rol, aan de Stichting heeft verbonden.